3
Posted 9 April, 2012 by Roel van der Krabben in DJ
 
 

Native Instruments Traktor Pro 2.5

Traktor 2.5 Remix Decks
Traktor 2.5 Remix Decks
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (9 votes cast)

 

Een tijdje geleden heeft Studio Nieuws al een artikel geschreven over de Native Instruments F1 controller voor Traktor. Deze controller is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe functies in Traktor 2.5 pro namelijk de Remix Decks. Dit zijn 2 elementen die je met loops en samples kan laden om je mix een eigen sound mee te geven. De F1 drumpad controller triggert deze samples en loops.


Traktor 2.5 Remix DecksTraktor 2.5 Ready to remix
 
Traktor 2.5 Update

De update wordt gereleased op 30-05-2012. Maar wat moet je nu doen als je op het punt stond een Traktor product aan te schaffen?Elk NI traktor product wordt vanaf nu geleverd met een complete versie van Traktor 2 Pro! Dus de complete pro versie in plaats van de LE versie die er altijd bij is geleverd!

Het wordt nog beter: Iedereen die dan een versie van Traktor 2 Pro heeft, Krijgt 30-05 de Traktor Pro 2.5 update op gestuurd! Dat zijn nog eens lekkere updates.

Check hieronder nog een aantal filmpjes over Traktor 2.5.
Vergeet ook de Native Instruments F1 te checken!

 
Native Instruments Traktor Pro 2.5, 4.3 out of 5 based on 9 ratings


Roel van der Krabben

 
Roel van der Krabben is oprichter van Studio Nieuws en fanatiek hobby producer. Naast Produceren is hij tevens trompettist, toetsenist en gitarist. Muziek is zijn passie, maar electronische muziek is zijn liefde!